Një ëndër e re Europiane

“European Crossroads” ka lindur nga një grup profesionistësh, Shqiptarë dhe të huaj, të cilët besojnë në aktualitetin e ndërtimit të një “ëndrre të re evropiane” për të jetuar.

Mëso më shumë

Përfaqësimi, duke shkuar përtej rrjeteve sociale.

nga Fabio Orlando Travaglini, Sekretar i Përgjithshëm “European Crossroads”. In una stagione dove la “rappresentanza” appare in affanno, la sussidiarietà è un principio ordinatore, a cui ispirarsi, diventato ancor più attuale…

Duke debatuar rreth Europës, në mënyrë që të zhdukim popullizimin anti saj.

,
Riccardo Pozzi, President i “European Crossroads”. "Ne duhet të inkurojojmë gjeneratën që vjen të ngrejë pyjejje për idetë që u ushqehen, në mënyrë që të kuptojnë thelbin dhe llogjikën e ekzistencës të këtyre të fundit".…

Kupueshmëria e "ëndrrës europiane", midis "rrjedhave" dhe "vendeve"

,
nga Francesco Nicotri, zv.President “European Crossroads”. Nel dar una forma, e prima ancora un’anima, a questa avventura associativa, il richiamo alla dimensione “popolare”, in un’epoca dove questo concetto è spesso abusato,…

Rregjisrohu për të marrë të rejat tona më të fundit

Nisnani një email

“European Crossroads” ka lindur nga një grup profesionistësh, Shqiptarë dhe jo, të cilët besojnë në aktualitetin e ndërtimit të një “ëndrre të re evropiane” për të jetuar.